Bestel online een uitvaartkist
✔ Ondersteuning ook na aankoop
✔ Deskundig advies via telefoon/chat
✔ 24/7 beschikbaar
Vorige slide
Volgende slide

Doodskist – rond – wilgentenen – riet – ecologisch – naturel met zwarte bies – 180 x 47 x 33 cm – 194 x 59 x 33 cm

 699,00

Termijnbetalingen mogelijk!

Meeste kochten ook:

2 Mensen kijken naar dit product nu!

Gemiddelde

levertijd 3:42

Eigen werkplaats

in Gaanderen

Sinds 2016

op de markt

Extra informatie
Binnenmaat (LxBxH)

L180 x B47 x H33cm, L194 x B59 x H33cm

Buitenmaat (LxBxH)

L191 x B60 x H42cm, L204 x B70 x H42cm

Geschikt voor

Begraven, Cremeren, Natuurbegraven

Handgreep

Interieur

Katoen

Materiaal

Ecologisch

Ja

Kleur

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Beschrijving

Deze ronde rieten doodskist is een prachtig en natuurlijk alternatief voor traditionele kisten. Deze mand is met de hand geweven van duurzame wilgentenen en heeft een natuurlijke uitstraling die perfect past bij een begrafenis in de buitenlucht. De kist is afgewerkt met twee elegante zwarte biezen en is verkrijgbaar in een roomwitte kleur die past bij elke uitvaart.

Belangrijkste voordelen:

 1. Milieuvriendelijke keuze: Een natuurlijk en duurzaam alternatief voor traditionele kisten.
 • Duurzame materialen: De mand is met de hand geweven van wilgentenen, wat een milieuvriendelijke en duurzame keuze is.
 • Natuurlijke uitstraling: De mand heeft een natuurlijke uitstraling die perfect past bij een begrafenis in de buitenlucht.
 • Milieubewuste keuze: Door te kiezen voor een rieten doodskist, draagt u bij aan een duurzamere wereld.
 1. Elegant design: Een stijlvolle uitstraling voor een waardig afscheid
 • Zwarte bies: De mand is afgewerkt met een elegante zwarte bies die zorgt voor een stijlvolle uitstraling.
 • Perfect voor buiten: De natuurlijke uitstraling van deze mand past perfect bij een begrafenis in de buitenlucht en geeft een gevoel van verbondenheid met de natuur.
 • Waardig afscheid: De elegante uitstraling van de mand zorgt voor een waardig afscheid van uw dierbare.
 1. Comfortabele rustplaats: Een ruime en comfortabele rustplaats voor uw dierbare
 • Natuurlijke materialen: De rieten doodskist is gemaakt van natuurlijke materialen die zorgen voor een comfortabele rustplaats.
 • Persoonlijke touch: Door te kiezen voor een rieten doodskist, geeft u uw dierbare een persoonlijke touch en een rustplaats die past bij zijn of haar natuurlijke levensstijl.

Algemeen
U kunt zelf het tijdstip kiezen dat wij komen leveren en er is de mogelijkheid dat u de mand zelf komt afhalen.
Wanneer u de kist met spoed geleverd wilt hebben, is dit tijdens kantoortijden in de meeste gevallen mogelijk. Buiten kantoortijden kijken we samen naar wat er mogelijk is.

Het is mogelijk om de grafmand thuis te laten bezorgen, indien gewenst doen wij dit discreet.
Verder is er ook de mogelijkheid om de mand bij het uitvaartcentrum of uitvaartleider te laten leveren.

Indien gewenst kunnen wij u gedeeltelijk ontzorgen. Denk hierbij aan het inkisten, verzorgen etc. van de overledene. Ook is er de mogelijkheid dat u de zorg volledig uit handen geeft aan ons en dat wij, met oog op uw wensen de uitvaart regelen.

Bij vragen of onduidelijkheden omtrent de wilgentenen grafmand kunt u contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar een urn of sieraad? Wij bieden een groot assortiment urnen op onze webshop urnatelier.nl !

Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier!

 

Bestel proces Simpel en duidelijk

Heeft u hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Ja, dat is mogelijk. U bent vrij om zelf te bepalen waar u de uitvaartkist wilt aanschaffen. Het is niet ongebruikelijk dat mensen ervoor kiezen om een goedkopere uitvaartkist online te bestellen, bijvoorbeeld via Uitvaartatelier, terwijl ze al contact hebben met een uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger zal de rest van de zaken voor u regelen, zoals u dat met hem/haar heeft afgesproken.

Steeds meer mensen ontdekken dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online kan worden gekocht. We leveren vaak uitvaartkisten af bij uitvaartverzorgers en dit is dan ook geen enkel probleem. Door te besparen op de kosten van de uitvaartkist, kunt u wellicht geld overhouden voor andere elementen van de uitvaart.

Ja, dat is zeker mogelijk. Maar voordat u een aankoop doet, is het beter om ons telefonisch te raadplegen over hoe dit het beste kan worden geregeld.

Bij ons zijn alle uitvaartkisten op voorraad en ze kunnen in overleg snel geleverd worden. Onze gemiddelde bezorgtijd is 3 uur en 42 minuten. Met 17 magazijnen verspreid over Nederland zijn we erg snel. Natuurlijk kunnen we de kist ook op andere dagen en tijdstippen bezorgen, in overleg met u.

Wij maken gebruik van onze eigen 3 bussen en onze voertuigen zijn niet voorzien van reclame met onze bedrijfsnaam erop. Ons transport heeft speciale bevestigingsmiddelen voor het vervoer van kisten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat er iets misgaat. Onze medewerkers zijn netjes en discreet en zullen de uitvaartkist zorgvuldig afleveren op de door u gewenste locatie en tijd.

U kunt onze producten alleen ophalen bij ons magazijn in Dronten. In de overige regio’s werken wij uitsluitend met bezorging.

Ja, dat kan zeker, maar alleen op afspraak. In ieder geval zijn wij 24/7 bereikbaar voor contact.

Ja, dat is mogelijk. Wij geven altijd nadere informatie over de uitvaartkist, en daarbij kunnen wij aangeven welke opties er zijn om de kist te personaliseren. Maar het is beter om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u adviseren welk product het meest geschikt is voor uw wensen en waar u terecht kunt voor ondersteuning.

Ja, dat kunnen we zeker. Uitvaartatelier is een groot familiebedrijf, en daarom kan onze firma Prijsbewuste Uitvaart”   u graag helpen met het organiseren van de uitvaart.

Ons bedrijf "Uitvaartatelier" is een begrafenisatelier in Nederland.

We noemen onszelf een "atelier" omdat we beschikken over een volledig uitgeruste werkplaats waar we verschillende attributen voor rouwdiensten, urnen en herdenkingssieraden produceren en verbeteren. We hechten veel waarde aan traditionele productiemethoden en gebruiken hoogwaardige materialen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Ons bedrijf heeft opslagplaatsen in 17 steden in Nederland om een snelle en betrouwbare levering van onze producten te garanderen. We hebben ook ons eigen transport, wat ons in staat stelt om producten binnen gemiddeld 3 uur naar elke hoek van het land te leveren.

Voor bedrijfsdirecteur Bjorn Livestro is dit een familiebedrijf met een geschiedenis van 10 jaar.
Daarom heeft Bjorn alle subtiliteiten van dit verantwoordelijke werk overgenomen en een team van even verantwoordelijke en begripvolle mensen om zich heen verzameld.