Order Volgen

Goed ontvangen en in behandeling

Klaar voor
transport

Onderweg naar het afgesproken adres

Succesvol
afgerond

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Levering

Snelle en flexibele levering

De chauffeur is voortdurend in contact en helpt bij het dragen van de kist. Flexibele levering - samen met u spreken we de juiste plaats en tijd van levering af. Dit is ten eerste ons eigen transport en ten tweede ons netwerk van 17 magazijnen met producten in het hele land.

24/7 Bereikbaar

Wij zijn de klok rond en zeven dagen per week bereikbaar.

We verzenden en volgen uw bestelling snel en nauwkeurig

Ons bedrijf heeft opslagplaatsen in 17 steden in Nederland om een snelle en betrouwbare levering van onze producten te garanderen. We hebben ook ons eigen transport, wat ons in staat stelt om producten binnen gemiddeld 3 uur naar elke hoek van het land te leveren.

Krijg antwoord op al je vragen die je zou kunnen hebben

Ons bedrijf helpt bij:

online verkoop en levering van kisten, manden, opbaarplanken, lijkwaden;het bestellen van urnen en gedenksieraden (meer dan 1400 soorten);graveren doormiddel van eigen apparatuur;begrafenis organisatie;maken van een grafsteen.

Voor eigenaren Tamara Laarhuis en Dennis Kremer is dit een familiebedrijf met een geschiedenis van 10 jaar. Door de jarenlange ervaring in het eigen bedrijf Uitvaartzorg Kremer hebben zij veel kennis opgedaan over alle producten in de uitvaartbranche en kunnen zij de nabestaanden een goed en eerlijk advies geven. Én zij garanderen de laagste prijs!

Verkochte kisten
0

Bestel online betaalbare grafkisten met levering binnen 6 uur

Als toonaangevende leverancier van uitvaartbenodigdheden in Nederland en België, hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige uitvaartkisten en manden tegen een betaalbare prijs. Ons assortiment omvat meer dan 300 soorten kisten en manden van vertrouwde leveranciers, zodat u altijd een passende keuze kunt maken.

Bij Uitvaartatelier.nl staan we 24 uur per dag voor u klaar om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Onze klantenservice is altijd bereikbaar en beschikt over veel kennis over al onze producten. Wij begrijpen dat snelle levering belangrijk is, daarom kunnen wij in de meeste gevallen bezorgen binnen 6 uur.

Laat ons u helpen bij het creëren van een waardig afscheid. Bij Uitvaartatelier.nl staan we voor u klaar.