Vergelijkingslijst is leeg.

Geen producten toegevoegd in de vergelijkingslijst. U moet enkele producten toevoegen om ze te kunnen vergelijken. br Op onze ‘Shop’ pagina vind je veel interessante producten.

Terug naar de winkel

Waarom de meeste mensen een uitvaartkist online kopen:

Een stuk goedkoper

Gemiddelde besparing 65%

Makkelijk en snel besteld

In slechts 3 klikken

Gewaardeerde Service

99,4% Mensen tevreden van de 3500+ bestellingen 

Ons bedrijf "Uitvaartatelier" is een webshop in Nederland.

We noemen onszelf een "atelier" omdat we beschikken over een volledig uitgeruste werkplaats waar we verschillende uitvaartkisten, attributen voor rouwdiensten en urnen produceren en verbeteren. We hechten veel waarde hoogwaardige materialen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Ons bedrijf heeft opslagplaatsen in 17 steden in Nederland om een snelle en betrouwbare levering van onze producten te garanderen. We hebben ook ons eigen transport, wat ons in staat stelt om producten binnen gemiddeld 3 uur naar elke hoek van het land te leveren.

Voor bedrijfseigenaar Bjorn Livestro is dit  familiebedrijf met een geschiedenis van 10 jaar meer dan een bedrijf.
Daarom heeft Bjorn alle verantwoordelijke van dit werk overgenomen en een team met verantwoordelijke en begripvolle mensen om zich heen verzameld.

Veel Gestelde Vragen

Ja, dat is mogelijk. U bent vrij om zelf te bepalen waar u de uitvaartkist wilt aanschaffen. Het is niet ongebruikelijk dat mensen ervoor kiezen om een goedkopere uitvaartkist online te bestellen, bijvoorbeeld via Uitvaartatelier, terwijl ze al contact hebben met een uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger zal de rest van de zaken voor u regelen, zoals u dat met hem/haar heeft afgesproken.

Steeds meer mensen ontdekken dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online kan worden gekocht. We leveren vaak uitvaartkisten af bij uitvaartverzorgers en dit is dan ook geen enkel probleem. Door te besparen op de kosten van de uitvaartkist, kunt u wellicht geld overhouden voor andere elementen van de uitvaart.

Ja, dat is zeker mogelijk. Maar voordat u een aankoop doet, is het beter om ons telefonisch te raadplegen over hoe dit het beste kan worden geregeld.

Bij ons zijn alle uitvaartkisten op voorraad en worden ze zonder extra kosten binnen 6 uur geleverd. Onze gemiddelde bezorgtijd is 3 uur en 42 minuten. Met 17 magazijnen verspreid over Nederland zijn we erg snel. Natuurlijk kunnen we de kist ook op andere dagen en tijdstippen bezorgen, in overleg met u.

Wij maken gebruik van onze eigen 3 bussen en onze voertuigen zijn niet voorzien van reclame met onze bedrijfsnaam erop. Ons transport heeft speciale bevestigingsmiddelen voor het vervoer van kisten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat er iets misgaat. Onze medewerkers zijn netjes en discreet en zullen de uitvaartkist zorgvuldig afleveren op de door u gewenste locatie en tijd.

U kunt onze producten alleen ophalen bij ons magazijn in Dronten. In de overige regio’s werken wij uitsluitend met bezorging.

Ja, dat kan zeker, maar alleen op afspraak. In ieder geval zijn wij 24/7 bereikbaar voor contact.

Ja, dat is mogelijk. Wij geven altijd nadere informatie over de uitvaartkist, en daarbij kunnen wij aangeven welke opties er zijn om de kist te personaliseren. Maar het is beter om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u adviseren welk product het meest geschikt is voor uw wensen en waar u terecht kunt voor ondersteuning.

Ja, dat kunnen we zeker. Uitvaartatelier is een groot familiebedrijf, en daarom kan onze firma Prijsbewuste Uitvaart”   u graag helpen met het organiseren van de uitvaart.

Bestel online betaalbare grafkisten met levering binnen 6 uur

Als toonaangevende leverancier van uitvaartbenodigdheden in Nederland en België, hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige uitvaartkisten en manden tegen een betaalbare prijs. Ons assortiment omvat meer dan 300 soorten kisten en manden van vertrouwde leveranciers, zodat u altijd een passende keuze kunt maken.

Bij Uitvaartatelier.nl staan we 24 uur per dag voor u klaar om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Onze klantenservice is altijd bereikbaar en beschikt over veel kennis over al onze producten. Wij begrijpen dat snelle levering belangrijk is, daarom kunnen wij in de meeste gevallen bezorgen binnen 6 uur.

Laat ons u helpen bij het creëren van een waardig afscheid. Bij Uitvaartatelier.nl staan we voor u klaar.

Uitvaartatelier

Ons hoofdkantoor en atelier: