Bestel online een uitvaartkist
✔ Ondersteuning ook na aankoop
✔ Deskundig advies via telefoon/chat
✔ 24/7 beschikbaar
Vorige slide
Volgende slide

Grafkist – massief naaldhout – ecologisch – budget – 192 x 53 x 57 cm

 245,00 265,00

Termijnbetalingen mogelijk!

12:56 in huis als u nu besteld (spoedlevering)
5 Mensen kijken naar dit product nu!

Gemiddelde

levertijd 3:42

Eigen werkplaats

in Gaanderen

Sinds 2016

op de markt

Extra informatie
Ecologisch

Ja

Materiaal

Geschikt voor

Begraven, Cremeren, Natuurbegraven

Binnenmaat (LxBxH)

L192xB53

Interieur

Jute (Eco), Standaard

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Beschrijving

Let op! Deze uitvaartkist heeft geen handgrepen, maar kan via de opstaande rand aan de zijkant prima worden getild. Deze ecologische grafkist is gemaakt van ecologisch naaldhout.
Geschikt voor crematie én begraven let op geef dit dan wel eerst aan.

Er zijn 2 opties als het gaat om bekleding:

optie 1: standaard bekleding (niet geschikt voor natuur begraven)
optie 2: jute bekleding (uitermate geschikt voor natuur begraven)

Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw dierbaren te begraven? Overweeg dan een ecologische grafkist. Deze grafkisten zijn gemaakt van natuurlijke materialen en bevatten geen schadelijke chemicaliën of metalen. Zo blijft de impact op het milieu tot een minimum beperkt.

Onze ecologische grafkisten zijn gemaakt van onbehandeld hout. Elk ontwerp is zorgvuldig vervaardigd en met de hand afgewerkt. 

Onze ecologische grafkisten zijn niet alleen goed voor het milieu, ze zijn ook betaalbaar. In vergelijking met traditionele grafkisten zijn ecologische grafkisten meestal goedkoper. Ze zijn dus niet alleen een goede keuze voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Als u op zoek bent naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw dierbare te begraven, overweeg dan onze ecologische grafkisten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en om te bespreken welke optie het beste bij uw wensen past.

Algemeen
U kunt zelf het tijdstip kiezen dat wij komen leveren en er is de mogelijkheid dat u de kist zelf komt afhalen.
Wanneer u de kist met spoed geleverd wilt hebben, is dit tijdens kantoortijden in de meeste gevallen mogelijk. Buiten kantoortijden kijken we samen naar wat er mogelijk is.

Het is mogelijk om de uitvaartkist thuis te laten bezorgen, indien gewenst doen wij dit discreet.
Verder is er ook de mogelijkheid om de kist bij het uitvaartcentrum of uitvaartonderneming te laten leveren.

De meeste van onze uitvaartkisten zijn ook beschikbaar in een verlengde en/of verbreedde vorm. Verdere speciale wensen en aanpassingen aan de kist zijn mogelijk in overleg. Voor alle bovenstaande punten geldt dat het enkel mogelijk is nadat u contact met ons heeft opgenomen.

Indien gewenst kunnen wij u gedeeltelijk ontzorgen. Denk hierbij aan het inkisten, verzorgen etc. van de overledene. Ook is er de mogelijkheid dat u de zorg volledig uit handen geeft aan ons en dat wij, met oog op uw wensen de uitvaart regelen.

Bij vragen of onduidelijkheden omtrent de houten grafkist kunt u contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar een urn of sieraad? Wij bieden een groot assortiment urnen op onze webshop urnatelier.nl !

Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier!

Bestel proces Simpel en duidelijk

Heeft u hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Ja, dat is mogelijk. U bent vrij om zelf te bepalen waar u de uitvaartkist wilt aanschaffen. Het is niet ongebruikelijk dat mensen ervoor kiezen om een goedkopere uitvaartkist online te bestellen, bijvoorbeeld via Uitvaartatelier, terwijl ze al contact hebben met een uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger zal de rest van de zaken voor u regelen, zoals u dat met hem/haar heeft afgesproken.

Steeds meer mensen ontdekken dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online kan worden gekocht. We leveren vaak uitvaartkisten af bij uitvaartverzorgers en dit is dan ook geen enkel probleem. Door te besparen op de kosten van de uitvaartkist, kunt u wellicht geld overhouden voor andere elementen van de uitvaart.

Ja, dat is zeker mogelijk. Maar voordat u een aankoop doet, is het beter om ons telefonisch te raadplegen over hoe dit het beste kan worden geregeld.

Bij ons zijn alle uitvaartkisten op voorraad en ze kunnen in overleg snel geleverd worden. Onze gemiddelde bezorgtijd is 3 uur en 42 minuten. Met 17 magazijnen verspreid over Nederland zijn we erg snel. Natuurlijk kunnen we de kist ook op andere dagen en tijdstippen bezorgen, in overleg met u.

Wij maken gebruik van onze eigen 3 bussen en onze voertuigen zijn niet voorzien van reclame met onze bedrijfsnaam erop. Ons transport heeft speciale bevestigingsmiddelen voor het vervoer van kisten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat er iets misgaat. Onze medewerkers zijn netjes en discreet en zullen de uitvaartkist zorgvuldig afleveren op de door u gewenste locatie en tijd.

U kunt onze producten alleen ophalen bij ons magazijn in Dronten. In de overige regio’s werken wij uitsluitend met bezorging.

Ja, dat kan zeker, maar alleen op afspraak. In ieder geval zijn wij 24/7 bereikbaar voor contact.

Ja, dat is mogelijk. Wij geven altijd nadere informatie over de uitvaartkist, en daarbij kunnen wij aangeven welke opties er zijn om de kist te personaliseren. Maar het is beter om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u adviseren welk product het meest geschikt is voor uw wensen en waar u terecht kunt voor ondersteuning.

Ja, dat kunnen we zeker. Uitvaartatelier is een groot familiebedrijf, en daarom kan onze firma Prijsbewuste Uitvaart”   u graag helpen met het organiseren van de uitvaart.

Ons bedrijf "Uitvaartatelier" is een begrafenisatelier in Nederland.

We noemen onszelf een "atelier" omdat we beschikken over een volledig uitgeruste werkplaats waar we verschillende attributen voor rouwdiensten, urnen en herdenkingssieraden produceren en verbeteren. We hechten veel waarde aan traditionele productiemethoden en gebruiken hoogwaardige materialen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Ons bedrijf heeft opslagplaatsen in 17 steden in Nederland om een snelle en betrouwbare levering van onze producten te garanderen. We hebben ook ons eigen transport, wat ons in staat stelt om producten binnen gemiddeld 3 uur naar elke hoek van het land te leveren.

Voor bedrijfsdirecteur Bjorn Livestro is dit een familiebedrijf met een geschiedenis van 10 jaar.
Daarom heeft Bjorn alle subtiliteiten van dit verantwoordelijke werk overgenomen en een team van even verantwoordelijke en begripvolle mensen om zich heen verzameld.