Bestel online een uitvaartkist
✔ Ondersteuning ook na aankoop
✔ Deskundig advies via telefoon/chat
✔ 24/7 beschikbaar
Vorige slide
Volgende slide

Opbaarplank – Wilgentenen schaal – ecologisch – wit naturel

 499,00

Termijnbetalingen mogelijk!

Meeste kochten ook:

Meeste kochten ook:

11 Mensen kijken naar dit product nu!

Gemiddelde

levertijd 3:42

Eigen werkplaats

in Gaanderen

Sinds 2016

op de markt

Extra informatie
Ecologisch

Ja

Geschikt voor

Begraven, Cremeren, Natuurbegraven

Afmeting

195 x 55 cm

Beschrijving

Een opbaarplank gemaakt van wilgentenen in een wit naturel kleur is een prachtige ecologische keuze. De witte tint voegt een vleugje elegantie en zuiverheid toe aan de uitstraling van de opbaarplank. Wilgentenen zijn een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, wat deze keuze nog aantrekkelijker maakt.

De wilgentenen groeien snel en kunnen gemakkelijk worden vernieuwd, waardoor het gebruik ervan geen schade toebrengt aan het milieu. Dit maakt de wilgentenen opbaarplank een bewuste keuze voor mensen die waarde hechten aan duurzaamheid en het verminderen van hun ecologische voetafdruk.

Naast het ecologische aspect heeft een opbaarplank van wilgentenen ook een symbolische betekenis. De natuurlijke materialen vertegenwoordigen de vergankelijkheid van het leven en creëren een verbinding tussen de overledene en de natuurlijke wereld. Door te kiezen voor een witte naturel kleur wordt er een gevoel van rust en sereniteit toegevoegd aan de laatste rustplaats van de overledene.

De witte naturel kleur van de wilgentenen opbaarplank straalt een gevoel van kalmte en zuiverheid uit. Het creëert een sfeer van vrede en sereniteit, waardoor het afscheid nemen van een geliefde op een respectvolle en serene manier kan plaatsvinden.

De opbaarplank van wilgentenen in wit naturel biedt een alternatieve en hedendaagse optie voor traditionele opbaarmethoden. Het is een esthetisch aantrekkelijke keuze die de natuurlijke schoonheid van de wilgentenen benadrukt en een gevoel van vrede en rust brengt aan de omgeving.

Kiezen voor een opbaarplank van wilgentenen in een witte naturel kleur is niet alleen een ecologisch verantwoorde beslissing, maar ook een eerbetoon aan de natuurlijke elegantie en puurheid van het leven. Het is een prachtige manier om afscheid te nemen van een dierbare en tegelijkertijd bij te dragen aan het behoud van onze planeet.

!!Let u er even op dat wanneer de schaal voor een crematie nodig is dat er onder de schaal, bij de ovenruimte een invoerplank onder moet komen. De invoerplanken zijn bij ons ook te bestellen.

Bestel proces Simpel en duidelijk

Heeft u hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Ja, dat is mogelijk. U bent vrij om zelf te bepalen waar u de uitvaartkist wilt aanschaffen. Het is niet ongebruikelijk dat mensen ervoor kiezen om een goedkopere uitvaartkist online te bestellen, bijvoorbeeld via Uitvaartatelier, terwijl ze al contact hebben met een uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger zal de rest van de zaken voor u regelen, zoals u dat met hem/haar heeft afgesproken.

Steeds meer mensen ontdekken dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online kan worden gekocht. We leveren vaak uitvaartkisten af bij uitvaartverzorgers en dit is dan ook geen enkel probleem. Door te besparen op de kosten van de uitvaartkist, kunt u wellicht geld overhouden voor andere elementen van de uitvaart.

Ja, dat is zeker mogelijk. Maar voordat u een aankoop doet, is het beter om ons telefonisch te raadplegen over hoe dit het beste kan worden geregeld.

Bij ons zijn alle uitvaartkisten op voorraad en ze kunnen in overleg snel geleverd worden. Onze gemiddelde bezorgtijd is 3 uur en 42 minuten. Met 17 magazijnen verspreid over Nederland zijn we erg snel. Natuurlijk kunnen we de kist ook op andere dagen en tijdstippen bezorgen, in overleg met u.

Wij maken gebruik van onze eigen 3 bussen en onze voertuigen zijn niet voorzien van reclame met onze bedrijfsnaam erop. Ons transport heeft speciale bevestigingsmiddelen voor het vervoer van kisten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat er iets misgaat. Onze medewerkers zijn netjes en discreet en zullen de uitvaartkist zorgvuldig afleveren op de door u gewenste locatie en tijd.

U kunt onze producten alleen ophalen bij ons magazijn in Dronten. In de overige regio’s werken wij uitsluitend met bezorging.

Ja, dat kan zeker, maar alleen op afspraak. In ieder geval zijn wij 24/7 bereikbaar voor contact.

Ja, dat is mogelijk. Wij geven altijd nadere informatie over de uitvaartkist, en daarbij kunnen wij aangeven welke opties er zijn om de kist te personaliseren. Maar het is beter om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u adviseren welk product het meest geschikt is voor uw wensen en waar u terecht kunt voor ondersteuning.

Ja, dat kunnen we zeker. Uitvaartatelier is een groot familiebedrijf, en daarom kan onze firma Prijsbewuste Uitvaart”   u graag helpen met het organiseren van de uitvaart.

Ons bedrijf "Uitvaartatelier" is een begrafenisatelier in Nederland.

We noemen onszelf een "atelier" omdat we beschikken over een volledig uitgeruste werkplaats waar we verschillende attributen voor rouwdiensten, urnen en herdenkingssieraden produceren en verbeteren. We hechten veel waarde aan traditionele productiemethoden en gebruiken hoogwaardige materialen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Ons bedrijf heeft opslagplaatsen in 17 steden in Nederland om een snelle en betrouwbare levering van onze producten te garanderen. We hebben ook ons eigen transport, wat ons in staat stelt om producten binnen gemiddeld 3 uur naar elke hoek van het land te leveren.

Voor bedrijfsdirecteur Bjorn Livestro is dit een familiebedrijf met een geschiedenis van 10 jaar.
Daarom heeft Bjorn alle subtiliteiten van dit verantwoordelijke werk overgenomen en een team van even verantwoordelijke en begripvolle mensen om zich heen verzameld.