Bestel online een uitvaartkist
✔ Ondersteuning ook na aankoop
✔ Deskundig advies via telefoon/chat
✔ 24/7 beschikbaar
Vorige slide
Volgende slide

Vlinder kistsluiting incl. verzendkosten

 19,95

Termijnbetalingen mogelijk!

  12:56 in huis als u nu besteld (spoedlevering)
  4 Mensen kijken naar dit product nu!

  Gemiddelde

  levertijd 3:42

  Eigen werkplaats

  in Gaanderen

  Sinds 2016

  op de markt

  Beschrijving

  De “New Life” vlinder is een grote houten vlindersluiting die past op de standaard fabriekskist van de meeste Nederlandse kistenfabrikanten. In plaats van de gebruikelijke schroefknop kan de vlinder gebruikt worden om de kist te sluiten. In de praktijk wordt de vlinder vaak gebruikt door families met kinderen. Zij kunnen voor hun overleden opa, oma, vader of moeder een vlinder beschilderen en op een zorgvuldig gekozen moment de vlinder op de kist draaien. Soms worden er een of twee vlinders gebruikt, soms staat de kist er vol mee. Onbeschilderd is de vlinder ook heel mooi. Maar voor een ieder die de symboliek van de vlinder aanspreekt  kan deze sluiting een mooie toevoeging zijn aan de kist. Soms wordt na een afscheid een vlinder van de kist afgedraaid om als herinnering mee naar huis te nemen.

  Bestel proces Simpel en duidelijk

  Heeft u hulp nodig?

  Veelgestelde vragen

  Ja, dat is mogelijk. U bent vrij om zelf te bepalen waar u de uitvaartkist wilt aanschaffen. Het is niet ongebruikelijk dat mensen ervoor kiezen om een goedkopere uitvaartkist online te bestellen, bijvoorbeeld via Uitvaartatelier, terwijl ze al contact hebben met een uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger zal de rest van de zaken voor u regelen, zoals u dat met hem/haar heeft afgesproken.

  Steeds meer mensen ontdekken dat dezelfde kwaliteit uitvaartkist goedkoper online kan worden gekocht. We leveren vaak uitvaartkisten af bij uitvaartverzorgers en dit is dan ook geen enkel probleem. Door te besparen op de kosten van de uitvaartkist, kunt u wellicht geld overhouden voor andere elementen van de uitvaart.

  Ja, dat is zeker mogelijk. Maar voordat u een aankoop doet, is het beter om ons telefonisch te raadplegen over hoe dit het beste kan worden geregeld.

  Bij ons zijn alle uitvaartkisten op voorraad en ze kunnen in overleg snel geleverd worden. Onze gemiddelde bezorgtijd is 3 uur en 42 minuten. Met 17 magazijnen verspreid over Nederland zijn we erg snel. Natuurlijk kunnen we de kist ook op andere dagen en tijdstippen bezorgen, in overleg met u.

  Wij maken gebruik van onze eigen 3 bussen en onze voertuigen zijn niet voorzien van reclame met onze bedrijfsnaam erop. Ons transport heeft speciale bevestigingsmiddelen voor het vervoer van kisten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat er iets misgaat. Onze medewerkers zijn netjes en discreet en zullen de uitvaartkist zorgvuldig afleveren op de door u gewenste locatie en tijd.

  U kunt onze producten alleen ophalen bij ons magazijn in Dronten. In de overige regio’s werken wij uitsluitend met bezorging.

  Ja, dat kan zeker, maar alleen op afspraak. In ieder geval zijn wij 24/7 bereikbaar voor contact.

  Ja, dat is mogelijk. Wij geven altijd nadere informatie over de uitvaartkist, en daarbij kunnen wij aangeven welke opties er zijn om de kist te personaliseren. Maar het is beter om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u adviseren welk product het meest geschikt is voor uw wensen en waar u terecht kunt voor ondersteuning.

  Ja, dat kunnen we zeker. Uitvaartatelier is een groot familiebedrijf, en daarom kan onze firma Prijsbewuste Uitvaart”   u graag helpen met het organiseren van de uitvaart.

  Ons bedrijf "Uitvaartatelier" is een begrafenisatelier in Nederland.

  We noemen onszelf een "atelier" omdat we beschikken over een volledig uitgeruste werkplaats waar we verschillende attributen voor rouwdiensten, urnen en herdenkingssieraden produceren en verbeteren. We hechten veel waarde aan traditionele productiemethoden en gebruiken hoogwaardige materialen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Ons bedrijf heeft opslagplaatsen in 17 steden in Nederland om een snelle en betrouwbare levering van onze producten te garanderen. We hebben ook ons eigen transport, wat ons in staat stelt om producten binnen gemiddeld 3 uur naar elke hoek van het land te leveren.

  Voor bedrijfsdirecteur Bjorn Livestro is dit een familiebedrijf met een geschiedenis van 10 jaar.
  Daarom heeft Bjorn alle subtiliteiten van dit verantwoordelijke werk overgenomen en een team van even verantwoordelijke en begripvolle mensen om zich heen verzameld.